Flere muskler til at løfte i Vasegårdens Klinikker

Vasegårdens Klinikker v/Charlotte Midtgaard har været igennem en rivende udvikling siden dens spæde start for snart 27 år siden. Som en naturlig konsekvens heraf udvides ejerkredsen nu med en partner. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at Charlotte Midtgaard præsenterer sin nye partner Annette Kruse.

Charlotte understreger, at det for hende altid har været klinikkens faglige udvikling, der har været drivkraften, og det er det stadigt. Derfor var det altafgørende for hende at finde en partner med samme passion og drivkraft, hvilket hun synes er lykkedes til fulde med Annette. Beslutningen er taget på baggrund af vores fælles ambition om at ”gøre en forskel for klienten”.

Med en salgs og administrativ baggrund, blandt andet fra Vejle Boldklub, er det planen, at Annette får ansvaret for den daglige drift af Vasegårdens Klinikker.  Derudover får hun ansvaret for salg af erhvervsaftaler. Klinikken har nemlig gennem en årrække tilbudt behandling og rådgivning til virksomheder, med det formål at hjælpe dem med at nedsætte antallet af arbejdsskader og sygefravær.

Partnerskabet giver Charlotte mulighed for at udvide sine behandlingstider på klinikken, og det har der længe været behov for pga. den store efterspørgsel på gang-/footscan-analyser og indlægssåler. Hendes rolle i partnerskabet vil hovedsageligt være at udvikle klinikkens faglige og tværfaglige tilbud.

Annette har fulgt Vasegårdens Klinikkers udvikling fra sidelinjen gennem en årrække, og har altid været imponeret over klinikkens gode renommé og høje faglighed. Derfor tøvede hun heller ikke med at slå til, da muligheden for partnerskabet opstod.

Charlotte understreger, at hun ved at indgå dette samarbejde har sikret Vasegårdens Klinikkers fortsatte udvikling, fordi hun med Annette får en troværdig, professionel og serviceorienteret partner.

 

Partnerskabet indledes 1. april. 2018, og de ser begge frem til at præsentere de nye og spændende tiltag, som er i støbeskeen. Blandt andet udvides holdtræningen med GLA:D Ryg (et behandlingstilbud til mennesker med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter – eller til dem, som gerne vil forebygge nye episoder), GLA:D Knæ og hofte (et træningstilbud til mennesker med artrose/slidgigt i knæ og hofte), Fysio Flow (en fysioterapeutisk træningsform, der retter sig mod at øge kroppens bevægelighed) samt Efterfødselstræning – Babymotorik (et hold med fokus på genoptræning af mors krop og stimulering af  barnets motorisk udvikling).

 

Med specialer indenfor både fodterapi, fysioterapi, ergoterapi, zoneterapi, træning samt kostvejledning er Vasegårdens Klinikker den eneste af sin art i Danmark. Det betyder, at klienterne kommer langvejs fra og ofte henvender sig med meget komplekse forløb. Desuden har smerteklinikken Cryo, Danske Lægers Vaccinations Service og Audio Nova til huse i lokalerne på Jernbanegade.