Fodtøj

Vi er specialiseret i at analysere os frem til, hvilke egenskaber dit fodtøj bør have, for at du kan leve et aktivt liv med et godt fundament. Fodtøj fremstilles af producenten med forskellige egenskaber. Der er meget, der kan have indflydelse på, hvilke egenskaber det bør have. Det har for eksempel betydning, hvordan din fod og krop er ”skruet sammen” fra fødslen, hvilke eventuelle sygdomme og skader du har haft igennem livet, men også dit valg af erhverv, fritidsinteresse samt motionsform spiller ind.

Vi anbefaler følgende gå-/vandresko. 

Kontakt os på info@vasegaardensklinikker.dk eller tlf. 7592 3433 for køb og afprøvning. Du får altid vejledning og tips til, hvordan du får skoen til at passe bedre til netop din fod og krop. 

Hjælpemidler – optrænende indlægssåler

Der er dog grænser for, hvor mange individuelle egenskaber, producenten kan tilføre fabriksfremstillet fodtøj, derfor kan det være hensigtsmæssigt at supplere med optrænende indlægssåler, der har individuelle egenskaber tilpasset dine fødder. Du kan få hjælp ved at booke en gang-analyse. Denne vil også afdække, om du har andre behov. Har du f.eks. dropfod, kan du have brug for at supplere med et dictusbånd eller dropfodsskinne.

Skævt fodtøj kan også give skader

 

Få flere formationer på følgende links

Footscan-analyse     Gang-analyse     Løbe-analyse     Sanseprofil-analyse     Indlægssåler      Snøringsteknikker

Fodterapeut Charlotte Midtgaard