Mangler du en arbejds-/hverdags-/gå-/vandresko eller støvle, så kan vi give netop disse Hagløfs-modeller vores bedste anbefalinger med på vejen.

De griber godt i underlaget, og har en række innovative egenskaber, som giver en virkelig behagelig og stødabsorberende komfort. De er fremstillet i de bedste materialer, hvilket gør dem både åndbare, vandtætte, holdbare og meget solide, uden at føles tung. 

Vil du prøve og/eller købe dem, så kontakt Annette Kruse på 7592 3433 el. mail info@vasegaardensklinikker.dk og aftal tid. Vi sender gerne skoen/støvlen til dig, hvis du selv betaler portoen. Se måleskema

Måleskema haglöfs

Detaljer RIDGE modellerne (Sort. Billede 1-4):

Fremstillet i olieret nubuck med PFC fri DWR-behandling. 100 % vandtæt med åndbar GORE-TEX® med en udvidet komfort-membran, der tillader god åndbarhed, så huden holdes tør.

Skoen har 1 cm hælspring/drop med en special designet hælvinkel, som guider til ideel gangafvikling. Hælen har ilagt ASICS GEL ™ støddæmpningssystem, for at reducere stød og tryk. Tåkappen er fremstillet, så storetåen ligger i en lige linje for optimalt afsæt.

Der er anvendt SpEVA ™ materiale i mellemsålen, som forbedrer rebound/opdriften med 20%. Der mistes nemlig tabt energi, hver gang foden sættes i underlaget, materialet øger ydeevnen ved at ”bounce”. Der er yderligere en Asics´ Trusstic N-formet kile (mellemfodsstyring), der giver stabilitet og torsionskontrol.

Hele ydersålen er lavet af en special gummiblanding (undtagen hælen), der giver et særligt godt greb også på vådt underlag. På hælen er der brugt AHARPLUS ™ (Asics high Abrasion Resistant Rubber Plus)/hårdt gummi, som har en enestående holdbarhed og evne til at mindske slid. Slidstyrken er hele x 3 højere end konventionel gummi.

Detaljer SKUTA modellen (OAK. Billede 5)

Den er en snøring højere i skaftet, end den sorte RIGDE model, som vi har haft længe, men ellers har støvlen samme egenskaber i ydersålen. Den har Hagløfs egen vandafvisende beskyttelse: PROOF og ikke Goretex – så den er en smule mindre vandafvisende, men til gengæld knap så varm og lidt billigere. Fås også i sko, som vi kan bestille hjem.