Godt nyt for alle vores patienter i Teglgårdsparken 🤩
Vi kan med stor glæde fortælle, at klinikken i Middelfart pr 1.5.2023 bliver overtaget af statsaut. fodterapeut Katrine Thordahl Sørensen 😊. Katrine har drevet Middelfart klinikken i Vasegårdens Klinikkers regi siden efteråret 2020, men har valgt at købe klinikken, nu hvor muligheden opstod. Klinikken skifter derfor telefonnummer: 22 44 46 91. Vi ønsker Katrine stort tillykke og al det bedste på hendes nye vej ❤️

Samtidig glæder vi os over, at statsaut. fodterapeut Rasmus Maarup er blevet taget så godt imod af vores trofaste kundekreds, så han er i fuld gang med opbygningen af  hans klinik i lokalerne på Jernbanegade. Husk at Rasmus også tilbyder udebehandlinger. 😉 Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Rasmus for hans store indsats her i opstartsfasen. Faktisk går det så godt, at Rasmus har visket os i ørerne, at han håber at få endnu en kollega i løbet af sommeren 🙂 Fodterapeut Rasmus og fysioterapeut Arno Natius træffes fortsat på tlf. 7592 3433.

Danske Lægers Vaccinations Service og Bandagist Jan Nielsen vil fortsat også være at træffe på klinikken.

Statsautoriseret fodterapeut Charlotte Midtgaard vil fra 01.05.23 betjene satellitklinikken i Grejs Kulturcenter, hvilket betyder at hun fremadrettet ikke vil være at finde i Fredericia. I anledningen af strukturændringen vil der være åbent for tilgang for nye patienter til Charlotte på klinikken i Grejs.

Et par ord fra Charlotte:
”TAK FREDERICIA – Tak for mere end 30 fantastiske år ❤
Jeg vil altid være dybt taknemlig for, hvor godt jeg blev modtaget af jer og byen, da jeg som 21-årig med stor ivrighed og videbegær åbnede klinikken. Det har været en stor fornøjelse at udvikle klinikken tværfagligt med både kollegaer og samarbejdspartnere gennem alle årene – særligt skal nævnes min kollega fodterapeut Sussi Nielsen, som var på klinikken i 28 år. Du vil aldrig blive glemt.
Jeg håber, I fortsat vil bakke op om ”Vasegårdens Klinikker” i Fredericia og de af mine kollegaer, der bliver. Der vil sikkert gå lidt tid, før alle de selvstændige terapeuter har fundet sig til rette med den nye struktur, så bær over, hvis der opstår lidt ”bump på vejen”. Det kan kun blive godt. Tak for alt”. Kærlig hilsen Charlotte

Fodterapeut Karen Østergaard og fodplejer Eva Christen stopper på klinikken med udgangen af april, og deres kundegruppe er tilbudt tider hos Rasmus Maarup.