Anonym patienthistorie fra klinikken: 

“Jeg er 24 år og fik skadet min tommelfinger på min arbejdsplads. Har været rundt i behandlersystemet,
uden at de har kunnet finde ud af, hvad jeg fejlede, eller hvad der skulle gøres ved min finger. Der er bl.a. forsøgt med gipsning af 2 gange uden effekt. Ortopædkirurgerne har set på fingeren uden at finde noget. Efter næsten 1 år henviste egen læge mig til fysioterapeut.
Jeg fik en tid hos Lillebælts fysioterapi, hvor jeg af fysioterapeuten blev undersøgt, han lavede en ultralydsscanning og fandt uregelmæssigheder i den ene sene, der går ud til tommelfingeren. Han mente, at chokbølger kunne være den rigtige behandling og henviste mig videre til Vasegårdens Klinikker, hvor han havde mulighed for at give mig denne behandling. Jeg var nervøs, da han havde informeret om, at det godt kunne gøre lidt ondt. Det var ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Jeg modtog 4 behandlinger, og er nu smertefri og er igen begyndt på mit gamle arbejde, som ingen troede, jeg ville komme tilbage til.”