Træning til dig, der gerne vil styrke din krop

Hvad er stabilitetstræning?

Stabilitetstræning er for dig, der gerne vil styrke hele din coremuskulatur, også kaldet kropsstammen. Din core består af alle de stabiliserende indre og ydre muskler, som ligger omkring mave og ryg. Med denne form for træning vil du opnå øget styrke, mobilitet, balance og ikke mindst en bedre kropsholdning. Der vil være fokus på korrekt teknik, og øvelserne vil foregå i et tempo, så du hele tiden føler, at du har kontrol. Alle kan deltage uanset niveau, for vi kører med få deltagere. Vi overholder i øvrigt alle Sundhedsstyrelsens regler. Kontakt Maria hvis du ønsker en gratis prøvetime.

Varighed: 

55 min, inkl. opvarmning og udstrækning

Hvor: 

Vasegårdens Klinikker, Jernbanegade 15, 7000 Fredericia

Tid: 

Onsdage kl. 09:00 – 09:55 med opstart 17. juni.

Pris:

Månedlig betaling på 475 Kr. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få dækket 50% af egen udgiften, dog maks. Kr. 59,00 pr gang.

Tilmelding:

Tlf. 7592 3433 eller på mbk@vasegaardensklinikker.dk

Instruktør

Fysioterapeut Maria Knigge er en super dygtig instruktør og motivator med  flere års erfaring indenfor al slags træning. Hun styrketræner selv på højt niveau, og er den helt rette til at hjælpe dig videre. Maria bidrager med godt humør, så træningen skal nok blive både effektiv og sjov.

Du finder flere informationer på nedenstående links

Holdplan        Holdtræning