Holdtræning

/Holdtræning
Holdtræning 2020-04-02T14:39:44+00:00

Holdtræning

Holdtræning har mange fordele. Fællesskabet med de andre deltagere gør, at du har det sjovt og samtidigt bliver motiveret til at yde dit bedste. Vi kører med få deltagere på alle vores hold, da det er meget vigtigt for os, at der anvendes den rette teknik i øvelserne, hvis du har en skade eller vil undgå at få en.
De hold vi har på vores plan i øjeblikket beskrives mere detaljeret i nedenstående. Du finder flere informationer om instruktør, tidspunkt, tilmelding m.m. på de enkelte hold under holdplan.

GLA:D Knæ/Hofte

GLA:D holdtræning er rettet mod slidgigt (kaldet artrose) i knæ og hofter, og varetages af certificeret GLA:D instruktør Maria Knigge.  Løbende opstart med 1 uges varsel, ingen venteliste

  • henvisning fra egen læge ikke nødvendigt, egenbetaling er den samme
  • løbende betaling
  • der ydes tilskud fra Danmark

Læs mere her:

Stabilitetstræning

Til dig der gene vil styrke din krop.

Hvad indebærer stabilitetstræning?

Dette er holdet for dig, der gerne vil styrke hele din coremuskulatur, herunder mave og lænd. Der vil være fokus på korrekt teknik og øvelserne vil foregå i et tempo, så du hele tiden føler, at du har kontrol. Du vil blive præsenteret for en række styrkende mave-, lænd-, og coreøvelser, som vil bidrage til en stærk og funktionel krop, herunder forbedret kropsholdning. Timens varighed er 55 min, inkl. opvarmning og udstrækning.

Hvor, hvornår og til hvilken pris?

Træningen finder sted hos Vasegårdens Klinikker, Jernbanegade 15-17A, 7000 Fredericia.
Holdet kan rumme 8 deltagere
Gratis prøvetime onsdag d. 25/3 kl. 9:00 – 9:55
Opstart onsdag d. 1/4 kl 9:00 – 9:55
Træningen finder sted onsdage kl 9:00 – 9:55
Holdet forløber over 8 uger og tilmeldingen er åben (Så længe der er plads på holdet).
Pris for 8 uger 944,- (Tilskud fra Danmark)
Tilmelding via mail: mbk@vasegaardensklinikker.dk eller på tlf. 75923433

Instruktør: Fysioterapeut Maria Knigge

Pilates øvede

STOTT © Pilates fokuserer på at skabe balance imellem styrke og smidighed, med hovedvægt på musklerne i mave, lænd og bækkenbund. Vi træner både krop og hjerne, og gennem brug af åndedræt, sammen med den rette teknik, er målet at opnå den korrekte kropsholdning. Pilates øvede er for dig som har erfaring med STOTT pilates. Pilates øvede giver større udfordringer og øger kravene til styrke, balance, smidighed og koordination – med fokus på hele tiden at have den korrekte kropsholdning og vejrtrækning. Vi tilbyder i øjeblikket ikke begynderkurser, men du har mulighed for at få individuelle instruktionstimer, så du kan deltage på holdet for øvede.

Du finder flere informationer på følgende links

Genoptræning     Personlig træning

Fysioterapeut Maria Knigge    Master i fitness og træning Camilla Birkebæk

Call Now ButtonRing nu