Klinik for Fysioterapi og Fodterapi i Grejs

Det nyåbnede Grejs Kulturcenter er klar med et nyt tilbud til borgerne. Vasegårdens Klinikker åbner nemlig satellitklinik i det flotte Kulturcenter på Vestermarksvej 13a. Der tilbydes både fodterapi og fysioterapi tre dage ugentligt, og det er håbet, at vi på sigt kan udvide åbningstiden til samtlige hverdage, udtaler klinikejer Charlotte Midtgaard og bestyrelsesformand for Grejs Kulturcenter Bo Danielsen.

Vi synes, at Grejs er et utroligt spændende og dynamisk lokalsamfund med meget engagerede borgere. Vi er glade for at kunne bidrage til det aktive område ved at tilbyde borgerne i og omkring Grejs let adgang til såvel fodterapi som fysioterapi, fortsætter Charlotte Midtgaard. Samtidig er det vores håb, at vi også kan blive en attraktiv samarbejdspartner for erhvervslivet i området.

Om bevæggrunden til at indgå samarbejdet med Vasegårdens Klinikker udtaler Bo Danielsen at Vasegårdens brede udbud af behandlingsformer og gode renome for eksisterende klinikker i  Vejle og Fredericia gør det interessant at indlede samarbejdet. Det er en udbygning af de fitnesstilbud som også er blevet udbudt i Grejs Kulturcenter siden sommerferien. Kombination af fysio- og fodterapi samt fitnessaktiviteter er et attraktivt tilbud til borgerne og virksomheder i området.

Klinikken åbner dørene for alle interesserede fredag 29. november kl. 13:00-16:00 til en let forfriskning. Der vil være mulighed for rundvisning i lokalerne og for at hilse på både terapeuter og klinikejere, og få en snak om de mange muligheder i kulturcenteret.

Se mere på www.vasegaardensklinikker.dk eller https://www.kulturcenteret.dk/