🎈🎈🎈 Vasegårdens Klinikker fylder 30 år 🎈🎈🎈
“🎶🎶🎶Viiii har fødselsdag og det har vi jo og det er i dag – Viiii har fødselsdag og det har vi jo i dag. Og hør nu her, et højt hurra vi råbe vil – Og hør nu her, hvordan vi råbe vil: Hurra hurra hurra hurra, hurra hurra hurra hurra – hurra hurra hurra hurra, hurra hurra hurra… 🎶🎶🎶”

🎉🎉🎉Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke JER <3. Uden jer var Vasegårdens Klinikker ikke blevet til det, den er i dag. Jeres store loyalitet, opbakning og anbefalinger gør, at Vasegårdens Klinikker i årenes løb har vokset sig stor og stærk og i dag består af hele 3 klinikker med 10 fod- og fysioterapeuter og flere andre faggrupper tilkoblet. Der skal også lyde en tak til jer alle for at være med-skabere af den gode stemning, som vi alle nyder godt af hver dag.

I Corona tiden har i støttet os ved at møde op til jeres behandlinger og tage alle de påkrævede hensyn – i har købt flere af vores salgsartikler, hvilket alt sammen medvirker til, at vi kommer igennem en meget svær tid. I dagens anledning er der kaffe og kage til alle, som har tider på klinikken i dag ❤. Derudover har vi valgt at give 15 % rabat på vores vandresko og -støvler samt 30 % på alle øvrige salgsartikler I perioden fra 15.02.21 til 26.02.21