Er du klar på at prøve en ny tilgang, så prøv en massage i vores nye luftkompressionsstøvler. Normalpris for 30 min behandling kr. 290,00. Køber du klippekort med 3 behandlinger prisen 500,00. Du kan også vælge at købe et gavekort til en bekendt, så du kan give en uforglemmelig værtinde- eller julegave.
Du får massage fra fod til midt-ryg, så har du f.eks. smerter i lænden, kan du altså ”risikere” at have det meget bedre efter behandlingen… Det er muligt at indstille effekten, så du får fra mild til kraftig – vi anbefaler dog ofte ”middel” effekt, da det som udgangspunkt er behandlingens varighed fremfor ”styrken”, der er vigtig. Du har desuden mulighed for at tilvælge et kombinationsprogram, hvor du udover massage også får lymfedrægnage og kompressionsbehandling.
Massage – tilbuddet er på ”på eget ansvar”, da vi normalt anbefaler, at du begynder din behandling med en udredning og en behandlingsplan ved vores fysioterapeut Malene Jensen, som har speciale i osteopati. Har du spørgsmål, så kontakt klinikejer Annette Kruse på 7592 3433.