Events

/Events
Events 2019-04-05T08:11:52+00:00

Events

Vi arrangerer events både på egen adresse og ude af huset. Vi arrangerer events til patientforeninger, virksomheder m.v.

Kontakt os med dine ønsker, og vi skræddersyer gerne en oplevelse, der passer specifikt til dit/jeres behov.


Events 2019

Aktive fødder 2019

Kom med til den 8. udgave af Aktive fødder, som afholdes lørdag d. 13. april 2019. Aktive fødder er en gratis event for alle, hvor vi mødes om en hyggelig og smuk gåtur på Fredericias Volde via Øster Strand og retur til midtbyen. Der er fælles opvarmning, vi får følgeskab af Danske Hospitals Klovne og har en festligt afslutning med 6. Juli Garden. Alle modtager en rygsæk med snacks og gavekort. Vi holder pause med en forfriskning ved Øster Strand, og der trækkes efterfølgende lod om flotte gaver iblandt alle de deltager, som gennemfører ruten. Læs hele invitationen og programmet ved at klikke her:           Tilmeld dig ved at klikke her

TEMAAFTEN – DIABETES OG FØDDER

25. april kl. 19-21 afholder Fredericia Kommune temaaftenen “FÅ FOD” PÅ DIT FUNDAMENT OG DIN DIABETES. Dine fødder, dit valg af fodtøj, din gang og dit bevægemønster har stor betydning for din mulighed for at leve et sjovt og aktivt liv uden smerter. Alle er velkomne – tilmelding senest 23. april.

Stafet for livet

Også i 2019 bakker vi op om Stafet for livet. Afholdes til lørdag 1. juni. Nærmere info følger.

Fodens dag

Fodens dag afholdes Torsdag 19. Sept. 2019 kl. 14-17. Kig ind på kliniken, og få en snak og et gratis fodtjek af vores dygtige terapeuter, så du bliver opdateret på, hvordan du giver dine fødder den opmærksomhed og pleje, som de fortjener, og dermed undgår unødige smerter og gener.  Mere information følger.

Events 2018

Fodens dag 20.09.18

Få fødderne tjekket på Fodens Dag i Vasegårdens Klinikker

Torsdag den 20. september 2018 er det Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.


Tidligere events

Stafet for livet 2. – 3. Juni 2018

Støt kampen mod kræft
Vasegårdens Klinikker deltager – gør du? Deltag i Stafet For Livet 2.-3 juni 2018 i Fredericia. Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Du kan møde fodterapeut Sussi Nielsen og Alice Bretlau fra Vasegårdens Klinikker i et af teltene. De tilbyder igen i år et “Tjek af dine fødder og en let fodmassage” for kr. 20,00. Deltag på samme tid i lodtrækningen om en gratis fodbehandling i Vasegårdens klinikker.

Aktive fødder 2018

Eventen Aktive fødder blev afholdt 21. april kl. 09.30. Du kan  læse mere om dagen her

Fodens dag 21.09.17

Få fødderne tjekket på Fodens Dag i Vasegårdens Klinikker

Torsdag den 20. september 2017 er det Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Aktive fødder 2017

Eventen Aktive fødder afholdes 22. april kl. 09.30. Læs mere om vores meget populære årlige event Aktive foedder 2017_A4 flyer. Du kan  læse mere om forrige års event her.