Events

/Events
Events 2019-08-21T08:41:18+00:00

Events

Vi arrangerer events både på egen adresse og ude af huset. Vi arrangerer events til patientforeninger, virksomheder m.v.

Kontakt os med dine ønsker, og vi skræddersyer gerne en oplevelse, der passer specifikt til dit/jeres behov.


Events 2019

GRATIS prøvetime i Dance fitness

Kom og vær med til en gratis DANCE FITNESS prøvetime onsdag 4. september eller onsdag 2. oktober kl. 17-18 begge dage. Har du lyst til at danse, svede og have det sjovt, så kom og prøv vores nye hold. Musikken er et miks fra forskellige årtier, og dansen består af simple trin, hvor man dog også kan blive lidt udfordret 🙂 Du får trænet både din kondition, din styrke og din koordination, og så er det sjovt. Alle er velkomne. Tilmeld dig til fysioterapeut Lisa Jensen på 7592 3433 eller på lmj@vasegaardensklinikker.dk. Læs mere om holdet på vores holdplan.

Foredrag – hvad er smerte?

Torsdag d. 12. september kl. 19.00 til 20.15

Kom til foredrag omkring smerte. Vi kommer omkring følgende emner:

 • Smerteopfattelse i ”gamle dage” vs. i dag.
 • Hvad er smerte?
 • Hvorfor er smerte vigtig for vores overlevelse?
 • Hvad er forskellen på akut og kronisk smerte?
 • Hvordan kan vi have ondt, når scanningerne ser fine ud, og lægen siger, at alt er okay?
 • Hvordan kan vi selv arbejde med vores smerte – om katastrofetanker og håndteringen af disse.

Hvor, hvornår og til hvilken pris?

 • Foredraget finder sted på Vasegårdens Klinikker, Jernbanegade 15-17A, 7000 Fredericia.
 • Torsdag d. 12. september kl. 19.00 til ca. 20.15
 • Pris: 145 kr. inkl. kaffe/te
 • Tilmelding på telefon 75 92 34 33 eller mail: lmj@vasegaardensklinikker.dk

Hvem er instruktøren?

 • Jeg hedder Lisa, og jeg er uddannet fysioterapeut.
 • Udover stor personlig interesse for emnet, tog jeg et kursus i smertevidenskab i 2018.
 • Jeg benytter ofte patientuddannelse i mit virke som fysioterapeut. Jeg har erfaret, at patienter i højere grad bliver i stand til at håndtere deres egne smerter, når de har fået en forståelse af dem.

Fodens dag 2019

Fodens dag afholdes torsdag 19. September 2019 kl. 14-17. Kig ind på kliniken, og få en snak og et gratis fodtjek af vores dygtige terapeuter, så du bliver opdateret på, hvordan du giver dine fødder den opmærksomhed og pleje, som de fortjener, og dermed undgår unødige smerter og gener. Mød også vores fysioterapeut og bandagistkollegaer.

NYHED – Danse workshop

Lørdag 21. september tilbyder vi en hel dag fyldt med spændende workshops i pardans og fitnessdans. Kom alene eller sammen med din veninde / ven /  partner / kollega.  Det er ikke et krav, at du selv medbringer en partner 🙂 Man må selvfølgeligt gerne blive sammen med sin “medbragte partner”, såfremt man ønsker det (dog ikke i Salsa)

Program:

Kl. 10:30-11:30 Salsa begynder (her danses i par)

Kl. 11:45-12:45 Bachata begynder (her danses i par)

Kl. 13:00-14:00 Kizomba begynder (her danses i par)

Kl. 14:15-15:15 Dance fitness (her danses individuelt)

Pris kr. 70,00 pr. workshop pr. person eller kr. 120 pr. workshop hvis I tilmelder jer som par.

Er du nysgerrig efter at se mere om dansetyperne, så er der “smagsprøver”, på nedenstående links:

Salsa

Bachata

Kizomba

Instruktørerne er Lisa og Filip, som begge har danset i flere år. De deltager med jævne mellemrum i dansefestivaler rundt omkring i verden for at forbedre deres teknik og figurere. De lægger vægt på at dans skal være en sjov og social aktivitet.

Tilmelding senest onsdag 18. sept. 2019 klik her. Vi glæder os til at se jer.

GRATIS prøvetime Flow træning. Ro & Balance

Flow træning er inspireret af yogaens blide stræk og rolige vejrtrækning. Den krydres med elementer af styrke-, balance- og stabilitetstræning. Træningen udføres til rolig, meditativ musik og afsluttes med 10 min. guidet meditation. Kom og prøv til vores gratis prøvetime fredag 27. september kl. 8:00-9:00. Tilmelding på tlf. 7592 3433 el. mail lmj@vasegaardensklinikker.dk. Vi glæder os til at se dig.

Kommende temaaften – fødder og diabetes 

I efteråret 2019 afholder Fredericia Kommune temaaftenen “FÅ FOD” PÅ DIT FUNDAMENT OG DIN DIABETES. Dine fødder, dit valg af fodtøj, din gang og dit bevægemønster har stor betydning for din mulighed for at leve et sjovt og aktivt liv uden smerter. Alle er velkomne – tilmelding senest 23. april.


Tidligere events

Gratis prøvetime Dance fitness

Onsdag d. 12. juni kl. 16:30-17:30 inviterer vi alle interesserede til en gratis prøvetime i vores nye holdtræningstilbud Dance fitness. Tilmelding på tlf. 75923433 el. mail Lisa på: lmj@vasegaardensklinikker.dk. Læs mere om Dance fitness her

Gratis prøvetime Flow træning

Fredag d. 7. juni kl. 08:00-09:00 invitererede vi alle interesserede til en gratis prøvetime i vores nye holdtræningstilbud Flow træning, som vi forventer starter som fast hold i løbet af sommeren

Stafet for livet

Også i 2019 bakkede vi op om Stafet for livet, hvor fodterapeut Sussi og Alice tilbød fodtjek, let fodmassage og rådgivning om, hvordan du passer godt på dine fødder.

Aktive fødder 2019

Blev afholdt med stor succes den 13. april. I år slog vi deltagerrekorden med 457 deltagere i alle aldre – og selvom dagen var noget kølig, havde vi solskin og højt humør.

Fodens dag 20.09.18

Fodens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed i Vasegårdens Klinikker

På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Stafet for livet 2. – 3. Juni 2018

Støt kampen mod kræft
Vasegårdens Klinikker deltager – gør du? Deltag i Stafet For Livet 2.-3 juni 2018 i Fredericia. Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Du kan møde fodterapeut Sussi Nielsen og Alice Bretlau fra Vasegårdens Klinikker i et af teltene. De tilbyder igen i år et “Tjek af dine fødder og en let fodmassage” for kr. 20,00. Deltag på samme tid i lodtrækningen om en gratis fodbehandling i Vasegårdens klinikker.

Aktive fødder 2018

Eventen Aktive fødder blev afholdt 21. april kl. 09.30. Du kan  læse mere om dagen her

Fodens dag 21.09.17

Få fødderne tjekket på Fodens Dag i Vasegårdens Klinikker

Torsdag den 20. september 2017 er det Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Aktive fødder 2017

Eventen Aktive fødder afholdes 22. april kl. 09.30. Læs mere om vores meget populære årlige event Aktive foedder 2017_A4 flyer. Du kan  læse mere om forrige års event her.