Mobilitetstræning

/Mobilitetstræning
Mobilitetstræning 2021-04-12T12:01:00+00:00

Mobilitetstræning – Fysisk aktivitet og træning er godt, men rette bevægelse er bare bedst

Ordet ”mobilitet” dækker den samlede bevægelighed af dine led, ledbånd, ledkapsler, sener, bindevæv og muskler. Mobilitet er din krops evne til at udføre mange forskellige bevægelser uden at møde modstand. Det betyder, at så længe din krop er fleksibel og mobil, vil du have en bedre kropsholdning, kunne yde mere og bedre samt have mindre risiko for smerter og skader. 

Desværre har de fleste en travl hverdag, hvor kroppen bruges alt for ensformigt, og derfor døjer mange med træthed, stress, overfladisk vejrtrækning, muskelspændinger, slidgigt og mange andre forskelligartede smerter i bevægeapparatet, som ofte kan relateres til manglende mobilitet og kropsbevidsthed. 

Vil du lære at bevæge dig mere hensigtsmæssigt og ønsker du at opnå større kropsbevidsthed? Eller er der bare ved at være ”for lang vej til fødderne” eller ”for lang vej til øverste hylde”, så må du bare tilmelde dig dette hold😊

Alle kan deltage uanset niveau, for vi kører med få deltagere, så der er tid og mulighed for at have fokus på korrekt teknik, vejrtrækning, fleksibilitet, styrke, koordination og kropsbevidsthed.

Vi overholder i øvrigt alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Kontakt Maria hvis du ønsker en gratis prøvetime på mbk@vasegaardensklinikker.dk

Har du fået en ganganalyse på klinikken, er mobilitetstræning en super opfølgning. Fysioterapeut Maria Knigge får et resume af din analyse, så hun kender netop dine behov, hvis du tilmelder dig.

Varighed

55 min, inkl. opvarmning og udstrækning

Hvor: 

Vasegårdens Klinikker, Jernbanegade 15, 7000 Fredericia

Tid:  Onsdage kl. 10:00 – 10:55

Pris:

Månedlig betaling på 475,00 Kr. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få dækket 50% af egen udgiften, dog maks. Kr. 59,00 pr gang. Har du sundhedsforsikring, vil du i nogle tilfælde kunne få træningen dækket herigennem.

Tilmelding:

Tlf. 7592 3433 eller på mbk@vasegaardensklinikker.dk

Instruktør:

Fysioterapeut Maria Knigge er en super dygtig instruktør og motivator med flere års erfaring indenfor al slags træning. Hun styrketræner selv på højt niveau, og er den helt rette til at hjælpe dig videre. Maria bidrager med godt humør, så træningen skal nok blive både effektiv og sjov.

Du finder flere informationer på nedenstående links

Ganganalyser

Call Now ButtonRing nu