Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.

Book tid online her 

Priser:

Diamantslibning 495,00 kr.

Diamantslibning deluxe 595,00 kr.

Diamantslibning af huden er god mod:

 • Acne
 • Store porer
 • Rynker og linjer
 • Forhøjet talgproduktion
 • Trist træt hud (efter f.eks. udbrændthed og stress)
 • Uren hud
 • Poser under øjnene
 • Affaldsstoffer i vævet
 • Forhøjet pigmentering
 • Hævelser i ansigtet
 • Har en dybderensende effekt

 

Sådan foregår en diamantslibning

Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der matcher din hudtype og dit hudproblem.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

 

Behandlingsforløb – Diamantslibning

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater. Forskellige hudproblemer kræver forskellig behandling.

Her er nogle eksempler på behandlingsforløb.

Rynkebehandling

Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.

Vi vil anbefale dig det interval, der passer til din hud.

 

Behandling af akne og uren hud

Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefaler vi en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

Hvis huden er fin og sart, anbefaler vi en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

 

Behandling af store åbne porer

Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.

Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

Vi anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.

Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

 Ved denne hudtilstand anbefaler vi 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.

Behandling af hævelser / ødemer og poser under øjnene

Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet. Da diamantslibning øger blodcirkulation og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.

Du vil efter få behandlinger se at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.

Vi vil anbefale dig at få 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået.