Farve af bryn og vipper

Få farvet dine vipper og spar på mascaraen.
Brynene formes efter ønske, og hvad der passer til dine ansigtstræk.

Brynene rettes med voks eller pincet.

Vi har også farve til sensitiv hud.

Book tid her

Priser:

Retning af bryn 100,00 kr.

Farvning af bryn inkl. retning 200,00 kr.

Farvning af vipper 125,00 kr.

Farvning af bryn og vipper 200,00 kr.

Farvning af bryn og vipper inkl. retning 235,00 kr.

Lash Lift – Permanent vippebuk

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig.
Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en betydelig mere skånsom måde.

Priser:

Lash Lift 400,oo kr.

Lash Lift m. farve af øvre vipper 475,00 kr.

Behandlingen
Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 10-15 minutter. Herefter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Man kan vælge mellem om vipperne skal have et dramatisk vip eller mere naturligt vip. I slutningen af behandlingen, vil der blive påført en lækker øjenserum eller øjencreme.
Det er vigtigt at nævne, at de øverste vipper vil blive lidt bleget ved et Lash Lift. Det er muligt, at tilkøbe farve de øverste vipper under Lash Liftet.

OBS. Vipperne må IKKE blive våde de første 24 timer, ligesom der ikke må benyttes mascara.