VORES SPECIALER

ARBEJDSSKADER

IDRÆTSSKADER

BEVÆGELSES-ANALYSER

INDLÆGSSÅLER OG FODTØJ

NYHEDER

Snøring af sko – Hællås

juli 14th, 2017|0 Comments

Snøringsteknikken hællås Snøringsteknikken hællås er effektiv, hvis du glider op og ned eller frem i skoen, eller hvis du pronerer for meget. Er du i tvivl om, hvilken teknik, der passer til dig, så se [...]

Ganganalyse

juli 14th, 2017|0 Comments

Film om ganganalyse I Vasegårdens Klinikker er vi specialiseret i bevægelsesanalyser. Se vores nye film om ganganalyse og giv os gerne et spørgsmål eller en kommentar med på vejen. Udvikling af analyserne i Vasegårdens Klinikker [...]

  • Erfaren fysioterapeut søges

Erfaren fysioterapeut søges

juni 25th, 2017|0 Comments

Erfaren fysioterapeut søges Erfaren fysioterapeut søges - Vi har meget travlt - vi søger derfor en erfaren fysioterapeut med en specifik profil, der har lyst til at arbejde som selvstændig i et engageret team. Vi forventer, [...]

  • Fleckner

Fleckner udlever ’skørt’ eventyr i Maldiverne

maj 26th, 2017|0 Comments

Fodboldspiller Jesper Fleckner vælger stadig Charlotte som leverandør af sine indlægssåler, selvom han er stoppet i Vejle Boldklub. Denne gang tog han turen fra Maldiverne. Læs mere om Fleckners fantastiske eventyr her: http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fleckner-udlever-skoert-eventyr-i-maldiverne/ Jesper Fleckner: [...]

Kurser og foredrag

KURSER & FOREDRAG

Typiske skader

EVENTS

Idrætsprofiler

TILMELD

Tilbud

TILBUD

Idrætsprofiler

IDRÆTSPROFILER

Giv et gavekort

GIV ET GAVEKORT

VORE GODE SAMARBEJDSPARTNERE

DET SIGER KLIENTERNE

Jeg har i 3 år brugt indlægssåler i mine fritidssko og træningssko. Da jeg i sin tid startede ud med sålerne, som et forsøg fra min fodterapeuts side, som var overbevidst om, at mine smerter i fødder, ankler, knæ og ryg ville kunne forbedres meget, var det ikke med håb om fra min side, at jeg ville kunne ende med at løbe. Mit håb var, at jeg ville kunne mindske smerterne i min hverdag, for jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville kunne komme til at løbe. Min historie er, at jeg har hypermobile led i hele kroppen, og at jeg tidligere med to års mellemrum fordelt på 6 år har givet løb en chance, hver gang endte jeg med ulidelige knæ og lændesmerter.
På nuværende tidspunkt bruger jeg indlægssålerne og har ikke smerter i fødder og knæ. For 3 mdr siden besluttede jeg derfor, at nu skulle løbet have endnu en chance. I dag kan jeg løbe udenfor, såvel som indenfor på løbebånd, fuldstændig smertefrit. jeg kan løbe en 1/2 time uden pause, og det er fantastisk, og jeg elsker den frihed, det giver mig, at jeg ved, at jeg kan løbe, hvis jeg har lyst. Det betyder så meget, at jeg ikke længere skal kigge misundeligt efter folk, som havde den frihed til at løbe, som jeg havde opgivet at få.
Hvor der er vilje, er der også en vej. men det kræver 3 ting: Indlægssåler, ordentlige løbesko og træning af musklerne omkring knæene, og en masse træning på balancebræt. Ingen af delene kan undværes, men det er 100 % sikkert, at hvis mine indlæggsåler ikke er i, at så får jeg smerter i knæene med det samme.

Tanja Pedersen 30 år

Veloverstået bikefit hos Thomas Hansen fra Bike4Fit. Thomas er ny i branchen, men han har virkeligt styr på sit kram.

Han er typen, der bare ikke gør noget halvt. Over et par sessioner fik vi rettet op på skævheden i min krop, når jeg cykler, og det går lige i benene og resulterede i en betydelig forskel i watt. Thomas udfører bikefits i Fredericia, og han har min største anbefaling.

Mathias Bregnehøj, Professionel Cykelrytter BHS – Almeborg Bornholm

Har været i behandling for tre uger siden med min fod. Det har været super dygtige fagfolk der har hjulpet mig og jeg kan nu begynder at mærke en forskel. Jeg kan kun anbefale klinikken til andre for her kan de gøre en forskel.

Michael Kongsmark

Seriøst og professionelt personale.

Jon Slot Hansen

Kan varmt anbefales – super service og kompetencen er i top.

Ulrik Pedersen

Fantastisk klinik, super service og fantastisk personale

Niels Flemming Hansen

Thomas er genial! Vi har arbejdet sammen, omkring min svømning, siden 2014. Efter 4 lektioner var jeg 2,1 sekunder hurtigere på 50 meter i militærfemkamp, hvilket betyder rigtigt meget i min sport. Særligt er hans evne til tilpasse ens teknik ift. bevægelighed og skader. Tidligere havde jeg store skulderproblemer, men hans biomekaniske analyse, ændring af bevægemønstre og differentieret undervisning, har løftet mit niveau som svømmer markant, vel at mærke skadesfri!

Claus S. Nielsen, Landsholdsatlet, Militærfemkamp

Er kommet det gennem mere end 20 år, så det siger noget om hvor godt det er.

Bent Jacobsen

Den er den bedste klinik synes jeg, de er meget professionelle, jeg har prøvet mange steder, men her har jeg fundet det rigtige.

Lykke Hvitved