Om Vasegårdens Klinikker

/Om Vasegårdens Klinikker
Om Vasegårdens Klinikker 2020-05-12T12:43:27+00:00

Vasegårdens Klinikker

Adresse: Jernbanegade 17A, 7000 Fredericia. Tlf. 7592 3433 mail info@vasegaardensklinikker.dk

Vi tilbyder også fod- og fysioterapi fra vores satellitklinik beliggende i Grejs Kulturcenter, Vestermarksvej 13, 7100 Vejle. Tidsbestilling nødvendig på tlf. 7592 3433 el. info@vasegaardensklinikker.dk. Læs mere om klinikken i Grejs og Grejs Kulturcenter her

Vasegårdens Klinikker ejes af fodterapeut Charlotte Midtgaard og Annette Kruse, der indtrådte som partner i foråret 2018.  Klinikken har eksisteret siden februar 1991, og der har igennem årene været en støt fremgang. Du møder i dag et tværfagligt team, som består af 6 fodterapeuter, 2 fysioterapeuter, 1 master i fitness og træning, 1 kostvejleder, 1 ergoterapeut, og 1 bandagist. Vi er specialiseret i smerter og skader i bevægeapparatet lige fra arbejds- til idrætsskader.

Som team udøver vi i praksis en tværfaglig og helhedsorienteret undersøgelse, behandling og vejledning. Vi har et af landets største udbud af bevægelsesanalyser. Vi tilbyder både sanse-, footscan-, gang-, løbeanalyser på et meget højt specialiseret niveau. Vi ønsker at analysere os frem til årsagen(erne) til din smerte og skade med det samme og ikke blot behandle det afledte symptom.

Vi tilbyder både ydelser på klinikken, i eget hjem, på plejehjem, sygehuse og virksomheder.

Klinikken ligger centralt placeret i stueetagen lige overfor banegården i Fredericia, og med adgang til fri parkering v/busterminalen.

Se her hvad Vasegårdens Klinikker tilbyder

Call Now ButtonRing nu