Vasegårdens klinikker åbner fodterapiklinik i Middelfart

//Vasegårdens klinikker åbner fodterapiklinik i Middelfart

Vasegårdens klinikker åbner fodterapiklinik i Middelfart

Vasegårdens Klinikker overtager klinik for fodterapi v/Anja Rasmussen.

Den 1. august overtager Vasegårdens Klinikker fodterapeut Anja Rasmussens klinik i Teglgårdsparken. Anja glæder sig til nye udfordringer og vil fremadrettet slå sine folder som togfører ved DSB. Der er utrolig mange nye krav til vores fag, som skal implementeres i den kommende tid, så det passer fint, at jeg kan give dette arbejde videre til de kommende ejere af klinikken, fortæller Anja. Jeg har været meget glad for mit fag som fodterapeut, min klinik og mine patienter, og jeg vil gerne takke alle mine patienter for et godt samarbejde, men det er tid til at prøve noget nyt, smiler Anja. Hun ønsker Vasegårdens Klinikker held og lykke med at drive klinikken videre, og understreger samtidigt, at det har betydet meget, at hun kan videregive klinikken til nogen, som vil drive den videre i rette ånd. Anja har selv arbejdet for Vasegårdens Klinikker i 10 år, og ved, hvad den står for.

Vasegårdens Klinikker – Klinik for Fod- og Fysioterapi har ligget i Jernbanegade i Fredericia overfor banegården i 30 år til februar. Klinikken ejes af Annette Kruse og fodterapeut Charlotte Midtgaard. Målet for klinikken har altid været at tilbyde klienterne den bedst mulige behandling, hvorfor der med årene er kommet flere og flere behandlings-muligheder og -tilbud. På nuværende tilbydes både fodterapi, fysioterapi, ergoterapi, massage, træning, kostvejledning, gang- og løbeanalyser samt fremstilling af hjælpemidler som f.eks. indlægssåler. Teamet i Vasegården udgøres af 13 selvstændige terapeuter med et unikt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper

Fantastisk beliggenhed i Teglgårdsparken 100
De nye ejere glæder sig over at have fundet den helt rigtige beliggenhed i Teglgårdsparken til Vasegårdens Klinikker Middelfart. Det er kombinationen af de smukke omgivelser, de historiske bygninger og samarbejdet med de andre terapeuter i sundhedshuset, som gør lokationen helt perfekt, understreger de samstemmende.
Det bliver statsautoriseret fodterapeut Gitte Bertelsen, der tidligere har arbejdet i Vejle, som klienterne fra 1. august vil møde i Teglgårdsparken.

Tilskud
Som klient er der mange muligheder for at få tilskud til fodterapi både fra regionen, kommunen, Sygeforsikringen danmark og via nogle sundhedsforsikringer.

Vasegårdens Klinikker tilbyder også fodterapi på plejecentre, sygehuse og i private hjem.

Læs mere her:

Læs om fodterapeut Gitte Bertelsen her:

By | 2020-07-24T11:30:49+00:00 July 24th, 2020|Nyheder erhverv|0 Comments

About the Author:

Call Now ButtonRing nu