Vasegårdens Klinikker overtager Klinik for Fodterapi v/Anja Rasmussen

1. august overtager Vasegårdens Klinikker fodterapeut Anja Rasmussens klinik i Teglgårdsparken, Middelfart. Anja glæder sig til nye udfordringer, og vil fremadrettet slå sine folder som togfører ved DSB. Der er mange nye krav til vores fag, som skal implementeres i den kommende tid, så det passer fint, at jeg kan videregive dette arbejder til de nye ejere fortæller Anja. Jeg har været meget glad for mit fag som fodterapeut, min klinik og mine patienter. Jeg vil derfor gerne takke alle mine patienter for et godt samarbejde, men det er tid til at prøve noget nyt. Anja ønsker Vasegårdens Klinikker held og lykke med at drive klinikken, og understreger, at det har betydet meget at kunne overdrage klinikken så den drives videre i rette ånd. Anja har arbejdet for Vasegårdens Klinikker i 10 år, og ved, hvad den står for.

Vasegårdens Klinikker – Klinik for Fod- og Fysioterapi ligger overfor banegården i Fredericia på 30. år. Klinikken ejes af Annette Kruse og fodterapeut Charlotte Midtgaard. Målet for klinikken har altid været at tilbyde klienterne den bedst mulige behandling. Derfor er der med årene udvidet med flere behandlingsmuligheder. Pt tilbydes både fod-, fysio-, og ergoterapi, massage, træning, kostvejledning, gang- og løbeanalyser samt indlægssåler. Teamet i Vasegården består af 13 selvstændige terapeuter med et unikt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper

Fantastisk beliggenhed i Teglgårdsparken 100
De nye ejere glæder sig over at have fundet den helt rigtige beliggenhed i Teglgårdsparken. Det er kombinationen af de smukke omgivelser, de historiske bygninger og samarbejdet med de andre terapeuter i sundhedshuset, som gør lokationen helt perfekt, understreger de.
Det bliver statsautoriseret fodterapeut Gitte Bertelsen, der tidligere har arbejdet i Vejle, som klienterne fra 1. august vil møde i Teglgårdsparken.

Tilskud
Som klient er der mange muligheder for at få tilskud til fodterapi både fra regionen, kommunen, Sygeforsikringen danmark og via nogle sundhedsforsikringer.

Vasegårdens Klinikker tilbyder også fodterapi på plejecentre, sygehuse og i private hjem.

Læs mere her:

Læs om fodterapeut Gitte Bertelsen her: