Status vedr. COVID-19. Klinikken er åben

//Status vedr. COVID-19. Klinikken er åben

Status vedr. COVID-19. Klinikken er åben

Vi tager corona – situationen meget alvorlig, og i Vasegårdens Klinikker handler vi så relevant og korrekt som muligt, ud fra de anbefalinger sundhedsstyrelsen giver os.

Vores holdning er, at vi har en meget vigtig funktion i samfundet og løser en sundhedsmæssig meget vigtig opgave, og derfor holder vi selvfølgelig fortsat åben i klinikken både for patienter i fod- og fysioterapien. Der er mange patienter, der har brug for behandling og den mulighed er der altså stadig.

Mod sædvane opfordrer vi jer til ikke at komme før den aftalte behandlingstid. Dette så i kan gå direkte ind i vores behandlingskabiner. Skulle der alligevel være lidt ventetid, så er der mulighed for at gå en lille tur i den friske luft, og ellers sørger vi for, at i ikke kommer til at vente flere sammen, vi har nemlig ledige kabiner, som udnyttes til formålet. Vores venteværelse er desuden ryddet for ugeblade, kaffe m.m., og du finder kun en enkelt stol. Der skiltes og opfordres til høj hygiejnestandard blandt både patienter og personale.

Telefonen er åben, og vi er til stede på mail alle dage så vi håber at kunne hjælpe alle dem, der får brug for os. Vi understreger, at situationen er ekstraordinær alvorlig, og vi gør alt, vi kan, for at efterleve regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger, og samtidig er vi meget bevidste om vigtigheden af at være en del af det danske sundhedsvæsen og udfører derfor behandlinger i så vid udstrækning, det er os muligt

By | 2020-03-13T07:47:27+00:00 marts 13th, 2020|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Call Now ButtonRing nu