Se vores nye film om indlægssåler

//Se vores nye film om indlægssåler

Se vores nye film om indlægssåler

Hvad er formålet med indlægssåler?

Indlægssåler kan have forskellige formål. Det primære er at optimere din gang- og løbefunktion, så du undgår skader og smerter ved bevægelse eller større belastninger. Eksempelvis stående arbejde, tunge løft og sport. Vi tilpasser standard fodtøj til netop dine behov med en individuel fremstillet indlægssål.

I Vasegårdens Klinikker formidler og fremstiller vi indlægssåler på et højt specialiseret niveau. De fremstilles først, når du har fået en ganganalyse, som viser, hvilke behov du har.

Indlægssålerne fremstilles individuelt og med muskel-optrænende og stimulerende egenskaber. Vi vejleder omkring den gavnlige effekt af at supplere dit fodtøj med såler, men også om du kan nøjes med at vælge dit fodtøj med rette egenskaber.


Har du gavn af såler, får du oplyst i hvilke situationer, du bør anvende dem, og ikke mindst hvilken type du bør vælge. Indlægssålerne bør altid tilpasses dit fodtøj.

Vi fremstiller såler til alt fodtøj og alle sportsgrene, så medbring f.eks. fitness-, danse-, løbe-, cykel-, vægtløfter-, håndbold- og golfsko samt fodbold- og skistøvler.

By | 2018-08-30T13:32:57+00:00 januar 26th, 2018|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Call Now ButtonRing nu