Events

Hjem/Events
Events2022-01-10T12:06:14+01:00
  • Events

Events

Vi arrangerer events både på egen adresse og ude af huset. Vi arrangerer events til patientforeninger, virksomheder m.v.

Kontakt os med dine ønsker, og vi skræddersyer gerne en oplevelse, der passer specifikt til dit/jeres behov.

Nedenstående kan du se, hvilke events vi har planlagt for den kommende sæson.


Events 2022 

Aktive fødder Fredericia 2022 er desværre aflyst. 

Ventetiden kan dog bruges på at se dette indslag fra DanmarkC TV fra 2016, hvor Aktive fødder havde 5 års jubilæum.

Arrangementer er gratis, og ruten i år bliver ny, men er stadig 5 km lang, med mulighed for en kortere genvej, hvis man skulle ønske det. Vores gode venner fra Fodslaw sørger som altid for, at vi alle kommer sikkert fra start til mål.

Vanen tro mødes vi hos Vasegårdens Klinikker til udlevering af goodie bags til turen, hvorefter der er kaffe, musik, velkomst og fælles opvarmning på busholdepladsen overfor klinikken, med fælles afgang kl. 10:00.

Vi går naturligvis efter at slå deltagerrekorden endnu engang, så hjælp os med at sprede ordet og tage venner, familie, kollegaer, naboer og hvem du ellers har lyst til at dele en hyggelig og aktiv formiddag med.

På fodens dag sætter vi fokus på den danske fodsundhed. Det betyder at du får mulighed for at få et gratis fodtjek af vores statsautoriserede fodterapeuter, og samtidig kan du få gode gode til trætte, slidte og skæve fødder.

Der kan opstå ventetid, men vi byder på lidt forfriskninger undervejs, og der er desuden også mulighed for at få en snak med vores fysioterapeut.

Vi glæder os til at se jer


Tidligere events

Events 2020 + 2021

Alle events i 2020 + 2021 blev desværre aflyst pga. CORONA

Fodens dag 2019

Fodens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed i Vasegårdens Klinikker

På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Stafet for livet 2019

Også i 2019 bakkede vi op om Stafet for livet, hvor fodterapeut Sussi og Alice tilbød fodtjek, let fodmassage og rådgivning om, hvordan du passer godt på dine fødder.

Aktive fødder 2019

Blev afholdt med stor succes den 13. april. I år slog vi deltagerrekorden med 457 deltagere i alle aldre – og selvom dagen var noget kølig, havde vi solskin og højt humør. Se invitationen her og billederne her

Fodens dag 2018

Fodens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed i Vasegårdens Klinikker

På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Stafet for livet 2018

Støt kampen mod kræft
Vasegårdens Klinikker deltager – gør du? Deltag i Stafet For Livet 2.-3 juni 2018 i Fredericia. Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Du kan møde fodterapeut Sussi Nielsen og Alice Bretlau fra Vasegårdens Klinikker i et af teltene. De tilbyder igen i år et “Tjek af dine fødder og en let fodmassage” for kr. 20,00. Deltag på samme tid i lodtrækningen om en gratis fodbehandling i Vasegårdens klinikker.

Aktive fødder 2018

Eventen Aktive fødder blev afholdt 21. april kl. 09.30. Du kan  læse mere om dagen her

Fodens dag 2017

Få fødderne tjekket på Fodens Dag i Vasegårdens Klinikker

Torsdag den 20. september 2017 er det Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet. Det er landets statsautoriserede fodterapeuter der står bag.

Aktive fødder 2017

Eventen Aktive fødder afholdes 22. april kl. 09.30. Læs mere om vores meget populære årlige event Aktive foedder 2017_A4 flyer. Du kan  læse mere om forrige års event her.

Go to Top