Bevægelsesanalyser

I Vasegårdens Klinikker møder du et tværfagligt team bestående af 7 fodterapeuter, 2 fysioterapeuter hvor af den ene har speciale i osteopati, 1 master i fitness og træning, 1 kostvejleder og 1 ergoterapeut. Vi er specialiseret i smerter og skader i bevægeapparatet lige fra arbejds- til idrætsskader.

Som team udøver vi i praksis en tværfaglig og helhedsorienteret undersøgelse, behandling og vejledning og har et af landets største udbud af bevægelsesanalyser. Vi tilbyder både sanseprofil-, footscan-, gangog løbeanalyser på et meget højt specialiseret niveau. Ved hjælp af  bevægelsesanalyser analyserer vi os frem til årsagen(erne) til din smerte og skade med det samme og ikke blot behandle det afledte symptom.

Hvorfor vælge en bevægelsesanalyse

Analyserne synliggør, hvordan din fod og krop er ”skruet sammen”, og hvordan dette kan øge din risiko for skade fremadrettet, eller hvordan dette måske har været medvirkende til din nuværende skade. Det kan f.eks. være et af dine led, der mangler bevægelse, eller en muskelgruppe, der er for svag, som påvirker din måde at bevæge dig på. Udover din fod og krop er der mange andre faktorer, der har indvirkning på den måde, du bevæger dig, nemlig underlaget, du går eller løber på, dit fodtøj, dit erhverv, din sport m.m. Om du er stående, gående, løbende eller cyklende, så får du ”et godt fundament for et aktivt liv”!

Du finder flere informationer på følgende links

 Indlægssåler     Fodtøj     Specialfodtøj     Værnefodtøj       

Ergoterapeut Charlotte Andersen     Fodterapeut Charlotte Midtgaard