Bevægelsesanalyser

I Vasegårdens Klinikker møder du et tværfagligt team bestående af 6 fodterapeuter, 3 fysioterapeuter, 1 master i fitness og træning, 1 kostvejleder, 1 ergoterapeut, 1 intensiv- og anæstesi sygeplejerske og 1 anæstesi overlæge. Vi er specialiseret i smerter og skader i bevægeapparatet lige fra arbejds- til idrætsskader.

Som team udøver vi i praksis en tværfaglig og helhedsorienteret undersøgelse, behandling og vejledning og har et af landets største udbud af bevægelsesanalyser. Vi tilbyder både sanseprofil-, footscan-, gang-, løbe- og bikefit-analyser på et meget højt specialiseret niveau. Vi ønsker at analysere os frem til årsagen(erne) til din smerte og skade med det samme og ikke blot behandle det afledte symptom.

Hvorfor vælge en bevægelsesanalyse

Analyserne synliggør, hvordan din fod og krop er ”skruet sammen”, og hvordan dette kan øge din risiko for skade fremadrettet, eller hvordan dette måske har været medvirkende til din nuværende skade. Det kan f.eks. være et af dine led, der mangler bevægelse, eller en muskelgruppe, der er for svag, som påvirker din måde at bevæge dig på. Udover din fod og krop er der mange andre faktorer, der har indvirkning på den måde, du bevæger dig, nemlig underlaget, du går eller løber på, dit fodtøj, dit erhverv, din sport m.m. Om du er stående, gående, løbende eller cyklende, så får du ”et godt fundament for et aktivt liv”!

Du finder flere informationer på følgende links

Indlægssåler     Fodtøj     Specialfodtøj       Værnefodtøj

Ergoterapeut Charlotte Andersen   Fysioterapeut Jonas Niedziella    Fysioterapeut Thomas Hansen     Fodterapeut Charlotte Midtgaard