Arbejdsskader

/Arbejdsskader
Arbejdsskader 2021-03-04T10:25:18+01:00

Arbejdsskader

I Vasegårdens Klinikker møder du et tværfagligt team bestående af 6 fodterapeuter, 3 fysioterapeuter, 1 master i fitness og træning, 1 kostvejleder, 1 ergoterapeut, 1 intensiv- og anæstesi sygeplejerske og 1 anæstesi overlæge. Vi er specialiseret i smerter og skader i bevægeapparatet lige fra arbejdsskader til idrætsskader.

Som team udøver vi i praksis en tværfaglig og helhedsorienteret undersøgelse, behandling og vejledning og har et af landets største udbud af bevægelsesanalyser. Vi tilbyder både  sanse-, footscan-, gang-, løbeanalyser på et meget højt specialiseret niveau. Vi ønsker at analysere os frem til årsagen(erne) til din smerte og skade med det samme og ikke blot behandle det afledte symptom.

Undgå arbejdsskader

På dit arbejde bør du altid bruge kroppen på en hensigtsmæssig måde. Du bør undgå arbejdsbevægelser og -belastninger, som giver risiko for skader og nedslidning. Uhensigtsmæssige arbejdsbevægelser er f.eks. tunge løft, ensidigt gentagne bevægelser, arbejde over skulderhøjde samt meget stillesiddende og knæliggende arbejde. Det er derfor vigtigt, at din arbejdsplads er indrettet hensigtsmæssigt, og at du gør brug af de rette tekniske hjælpemidler. Sørg f.eks. for at arbejde ved den rette belysning og at organisere dit arbejde, så du får bevægelse og variation i dine arbejdsstillinger og -rutiner. Har du smerter, eller har du en skade, så er vi klar til at undersøge, behandle og vejlede dig, så du får et godt fundament til at komme af med din arbejdsskade.

Eksempler på typiske arbejdsskader

Ledsmerter, seneskedebetændelse, seneskedehindebetændelse, slimsækbetændelse, nerveafklemning, inflammation, infiltrationer, spændinger, muskelsmerter, slidgigt /artrose, træthedsbrud / stressfraktur, carpal tunnel syndrom, musearm, golf albue, tennis albue, frossen skulder, skuldersmerter, impingement syndrom, nakkesmerter, hovedpine, migræne, træthedssyndrom, achillessenebetændelse, svangsene betændelse / fascitis plantaris, springerknæ, menisklæsion, Osgood-Schlatter, piriformis syndrom, diskusprolaps, eksem, svamp, hårdhuds-dannelse, nedgroet negl og blødning under tånegl.

Du finder flere informationer på følgende links

Gang-analyse     Indlægssåler     Fodtøj     Specialfodtøj     Værnefodtøj     Ergonomi     Ergonomisk rådgivning      Hjælpemidler     Forebyggelse     Arbejdspladsvurdering – APV

Ergoterapeut Charlotte Andersen     Fysioterapeut Arno Natius     Fodterapeut Charlotte Midtgaard

Call Now ButtonRing nu