Invitation til reception

//Invitation til reception

Invitation til reception

INVITATION
I anledningen af vores nyåbnede satellitklinik i Grejs Kulturcenter,hvor vi tilbyder fodterapi, fysioterapi og massage. Vil det glæde os at se dig til en lille uformel reception fredag d. 29. nov. 2019 fra 13:00 til 16:00 på Vestermarksvej 13A, 7100 Vejle.
Vi byder på en lille forfriskning, og vil gerne vise jer vores lokale og fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde. Kommer du forbi og hilser på os, har du desuden chance for at vinde en gratis fodbehandling, kompressionstrømper og cremer, som vi trækker lod om blandt de fremmødte. Vi glæder os til at se dig.

OPSTARTSTILBUD FODTERAPI – SPAR KR 100,00
Som statsaut. fodterapeut har man pligt til at optage journal til din første behandling. Du får journaloptagelsen gratis, hvis du vælger en behandling inden 1. februar 2020.

KALENDER- OG JULEGAVEIDE
Vælger du et gavekort til Vasegårdens Klinikker, kan det anvendes til både fodterapi, fysioterapi, massage og træning. Vi har desuden et stort udvalg i diverse salgsartikler som strømper, kompressionstrømper, Hagløfs vandresko og -støvler, træningselastikker, bolde m.m., som gavekortet også kan anvendes til. Vi medbringer gerne til Grejs. Gavekort bestilles nemt på vores hjemmeside: http://vasegaardensklinikker.dk/giv-et-gavekort/.

By | 2019-11-20T08:07:09+00:00 November 20th, 2019|Nyheder erhverv|0 Comments

About the Author:

Call Now ButtonRing nu