Kurser og foredrag

Vi tilbyder både kurser og foredrag på egen adresse og ude af huset. Vi tilbyder kurser til terapeuter, patientforeninger, virksomheder m.v.

Kontakt os med dine ønsker, og vi skræddersyer gerne en løsning, der passer specifikt til dit/jeres behov.


Kurser og foredrag 2018

Vi har i øjeblikket ingen kurser eller foredrag på programmet.


Tidligere kurser og foredrag

Er du medlem i Fitness World Fredericia kan du den 28.02.17 kl 17.30 høre fysioterapeut Thomas Hansen og fodterapeut Charlotte Midtgaard holde oplæg om løb og løbeskader. Se flere info i nedenstående – tilmelding foregår via Fitness World.

Løb og løbeskader – Vasegårdens Klinikker
Fysioterapeut Thomas Hansen og fodterapeut Charlotte Midtgaard fra Vasegårdens Klinikker besøger Fitness World den 28.02 kl. 17.30. Kom og hør Thomas holde et kort oplæg om løb og løbeskader. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Fodterapeut Charlotte Midtgaard supplerer på sidefløjen og besvarer også gerne spørgsmål.

Thomas er tidligere triatlet på højeste niveau. Han er cheftræner i Kolding Triatlon Klub og instruktør i Løbetræner uddannelsen DGI/Dansk Atletik Forbund. Thomas er specialiseret i bikefit (ejer af bike4fit), løbeanalyser og udholdenhedsidræt generelt. Charlotte (ejer af Vasegårdens Klinikker) er specialiseret i biomekanik, gang- og footscananalyser, fodtøj samt indlægssåler og -typer til alle formål herunder løb.