Forside

Forside
Forside 2018-09-25T12:48:54+00:00
Loading...

VORES SPECIALER

ARBEJDSSKADER

IDRÆTSSKADER

BEVÆGELSES-ANALYSER

INDLÆGSSÅLER OG FODTØJ

NYHEDER

Kom til gratis info. aften hos Holst Sko Fredericia

oktober 8th, 2018|0 Comments

Arrangement om børnefødder Onsdag den 7. november kl. 19:00 afholder Holst Sko i samarbejde med Vasegårdens Klinikker et hyggeligt og informativt arrangement om børnefødder. Butikken giver desuden 20% rabat på alle børnesko denne aften. Bidrag [...]

  • Fodens dag 2018

Kom til Fodens Dag 2018

september 12th, 2018|0 Comments

Få fødderne tjekket til Fodens Dag hos Vasegårdens Klinikker Torsdag den 20. september 2018 er det Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række [...]

Har du hælspore el. irriteret svang-sene?

august 8th, 2018|0 Comments

Så er løsningen at finde ud af i hvilke situationer, du trækker skævt i senen. Kan du ikke selv lokalisere, hvorfor og hvornår det sker, så kan vi hjælpe dig ved at lave en ganganalyse. [...]

Vi tilbyder også GLA:D træning.

august 8th, 2018|0 Comments

Så du mon indslaget om GLA:D på DR 1? Hos Vasegårdens Klinikker tilbyder vi: GLA:D KNÆ/HOFTE - træning for dig med smerter/slidgigt. FYSIO-FLOW - en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv med det formål at [...]

VORE GODE SAMARBEJDSPARTNERE

DET SIGER KLIENTERNE

Jeg har i 3 år brugt indlægssåler i mine fritidssko og træningssko. Da jeg i sin tid startede ud med sålerne, som et forsøg fra min fodterapeuts side, som var overbevidst om, at mine smerter i fødder, ankler, knæ og ryg ville kunne forbedres meget, var det ikke med håb om fra min side, at jeg ville kunne ende med at løbe. Mit håb var, at jeg ville kunne mindske smerterne i min hverdag, for jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville kunne komme til at løbe. Min historie er, at jeg har hypermobile led i hele kroppen, og at jeg tidligere med to års mellemrum fordelt på 6 år har givet løb en chance, hver gang endte jeg med ulidelige knæ og lændesmerter.
På nuværende tidspunkt bruger jeg indlægssålerne og har ikke smerter i fødder og knæ. For 3 mdr siden besluttede jeg derfor, at nu skulle løbet have endnu en chance. I dag kan jeg løbe udenfor, såvel som indenfor på løbebånd, fuldstændig smertefrit. jeg kan løbe en 1/2 time uden pause, og det er fantastisk, og jeg elsker den frihed, det giver mig, at jeg ved, at jeg kan løbe, hvis jeg har lyst. Det betyder så meget, at jeg ikke længere skal kigge misundeligt efter folk, som havde den frihed til at løbe, som jeg havde opgivet at få.
Hvor der er vilje, er der også en vej. men det kræver 3 ting: Indlægssåler, ordentlige løbesko og træning af musklerne omkring knæene, og en masse træning på balancebræt. Ingen af delene kan undværes, men det er 100 % sikkert, at hvis mine indlæggsåler ikke er i, at så får jeg smerter i knæene med det samme.

Tanja Pedersen 30 år

Seriøst og professionelt personale.

Jon Slot Hansen

I sommer -17 overbelastende jeg min fod, hvilket førte til et træthedsbrud. Jeg blev fra holdets praktiserende læge henvist til fodterapeut Charlotte Midtgaard. Jeg tog derfor kontakt og hurtigt kunne der findes en tid. Straks i forløbet dannede Charlotte sig et billede af, hvordan min kropsstruktur var opbygget og problemstillinger, der kunne skyldes den overbelastede knogle. Efter ganganalyse og andre forskellige undersøgelser, var det tydeligt, jeg ikke kunne fordele belastning jævnt på foden. Jeg fik nogle forskellige øvelser og råd til, hvad jeg hurtigt kunne rette op på. Efterfølgende fik jeg tid igen til at få lavet en sæt speciel såler til mine håndbold- og hverdagssko. Efter kun 3,5 mdr er jeg tilbage på håndboldbanen takket være Charlotte, som har givet mig en fantastisk behandling og udvist enorm stor professionalisme. Hun har givet mig små værktøjer, jeg kan bruge fremadrettet, og hvad jeg skal have særligt fokus på. Den varmeste anbefaling herfra til hele mandskabet fra Vasegårdens Klinikker.

Sebastian P. Augustinussen, Håndboldspiller, KIF Kolding København

Har været i behandling for tre uger siden med min fod. Det har været super dygtige fagfolk der har hjulpet mig og jeg kan nu begynder at mærke en forskel. Jeg kan kun anbefale klinikken til andre for her kan de gøre en forskel.

Michael Kongsmark

Fantastisk klinik, super service og fantastisk personale

Niels Flemming Hansen

Jeg bruger Vasegårdens Klinikker årligt til at få pudset fusser og få lavet indlægssåler til mine sko. Det har jeg gjort siden jeg for to år siden spillede fodbold i Vejle Boldklub, og jeg har ikke andet end roser til overs for klinikken! Service, faglighed, venlighed og omsorgsfuldhed er i højsæde, og er udsøgt krydret med en kæmpe vilje til at hjælpe og gøre en forskel. Fem stjerner herfra!

Jesper William Engel Fleckner, Professionel fodboldspiller

Er kommet det gennem mere end 20 år, så det siger noget om hvor godt det er.

Bent Jacobsen

Den er den bedste klinik synes jeg, de er meget professionelle, jeg har prøvet mange steder, men her har jeg fundet det rigtige.

Lykke Hvitved

Kan varmt anbefales – super service og kompetencen er i top.

Ulrik Pedersen